Terveiset teatterista!


Pienistä puroista ne isot joet syntyvät ja pienet ilot tuovat ison onnen elämään. Kun tulee Kuhmoisiin,niin pääsee ihmisiin, on aika tunnettu lausahdus. Se on käynyt toteen usein meillä Kuhmoisten harrastajateatterissa. Teatterin tekemisessä ollaan aika liki toista ihmistä. Siinä käydään läpi tunteiden skaalaa isolla kauhalla. Opitaan tuntemaan muita ja itseäkin. Jaetaan ilot ja surut, tehdään yhdessä hyvää ja pyritään tarjoamaan yleisölle nautinnollinen esitys. Intensiivinen harjoittelu, ensi-illan kutkuttava jännitys ja loppukumarrus, siitä on hyvä esitys tehty. Olemme kuin perhe, joka elää elämäänsä turvallisessa kodissa. Kasvetaan yhdessä roolien myötä ja esitysten loputtua ikävä kaihertaa silmänurkassa. Toivottavasti myös katsojalle välittyy meistä se tekemisen ilo ja riemu.

Pienessä teatterissa on hyviä puolia mm. se, että tunnetaan toisemme, mutta löytyy myös se huono puoli, että väkeä on vähän, eikä uusia kasvoja saada tarpeeksi. Otamme avosylin vastaan kaikki, joita teatterikärpänen on pistänyt. Varmasti löytyy uusia kykyjä, jotka ilahduttaisivat yleisöä meillä Kuhmoisissa. Jos harrastus ottaa,niin enemmän se kyllä antaa. Itse olen saanut teatteriharrastuksen kautta monta elinikäistä ystävää, joiden kanssa olen tekemisissä teatterin ulkopuolellakin. Meillä teatterissa on pääsääntönä se,että ollaan tasapuolisia ja reiluja kaikille. Kaikkien mielipiteitä kuunnellaan ja päätöksiä tehdään yhteistä hyvää ajatellen. Teatterin talous on hyvällä hoidolla, vuosien varrella olemme maltillisesti tehneet investointeja. Ja se peräänkuulutettu talkoohenki on ainakin meidän teatterissa voimissa!

Omasta ja teatterin puolesta toivotan teidät kaikki tervetulleiksi esityksiimme. Toivon, että nautitte näkemästänne ja tulette taas uudestaan!

Terveisin, Tiina Uotila


WebDesign: Maria Pesonen